over
 
 
Henk Lonink

ELEMENTS THAT MAKE THE DIFFERENCE

Klaar voor het leven van morgen

Henk Lonink

 

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door hoe bouwprojecten tot stand komen, zowel technisch als organisatorisch. Thuis op de boerderij was er altijd wat te (ver)bouwen. De keuze welke richting ik op ging was dus niet zo moeilijk. Na mijn afgeronde HBO opleidingen Bouwkunde, Weg- en Waterbouwkunde en Bedrijfskunde ben ik vanaf 1987 vanuit  functies als werkvoorbereider, projectleider, bedrijfsleider doorgegroeid naar vestigingsdirecteur. Ik heb bij een drietal grotere  ontwikkelende bouwers gewerkt. 

 

Vanuit deze achtergrond en ervaring steeds meer geïnteresseerd geraakt in wat de mens beweegt, uitdaagt en hoe je samen concrete resultaten kunt boeken in een omgeving en maatschappij die continue, maar ook steeds sneller aan het veranderen is. Dit afgezet tegen de grote zorg over hoe wij momenteel omgaan met de duurzame toekomstbestendigheid van  onze aarde.

Ik wil hier graag met de duurzame lichtgewicht bouwelementen van CLT en/of HSB, met alle betrokken partners, een bijdrage in leveren. Dit met enthousiasme en kennis van zaken voor duurzame ontwikkeling, voor vernieuwing, voor kansen die digitalisering, industrialisering en proces– en productinnovaties  de markt biedt.

 

Ik geloof daarbij in het elkaar continue uitdagen, het verleggen van elkaars grenzen en die van de partners, medewerkers en de klanten. Zo wordt een toekomstbestendige omgeving gecreëerd, waarin het ook voor de komende generaties comfortabel en inspirerend leven is.

 

TOTALBUILD   B.V.

Hoeflingweg 5b

7241 CJ Lochem

+31 (0) 88 010 4900

info@totalbuild.nl

Henk Lonink     

+31 (0) 6 537 538 56

h.lonink@totalbuild.nl 

       

 

Contactgegevens 

 

 

SOCIAL MEDIA

KvK nummer

75 200 406

BTW nummer 

NL 860 182 332 B01

IBAN nummer

NL15 ABNA 0860 3795 23

     

 

      Copyright     2019 

TOTALBUILD  |  Elements that make a difference