top of page
clt%20200_edited.jpg
over 
Henk Lonink
henk_edited.jpg

Henk Lonink

 

 

De fascinatie voor de bouw is ontstaan, omdat er thuis op de boerderij van mijn ouders altijd wat te (ver-)bouwen was.  De stap om carrière te maken in de bouw was dus logisch voor mij. In de afgelopen 35 jaar heb ik bij enkele grotere ontwikkelende bouwers mijn 'steentje' bijgedragen. Voor talrijke klanten en samen met partners fantastische projecten gerealiseerd.  Daarbij ervaren hoe je door middel van conceptmatig en geprefabriceerd bouwen slim en snel een project kunt realiseren met een scherpe kostprijs, een hoogwaardige kwaliteit en dus minimale faalkosten.

Daarbij ook steeds meer geïnteresseerd geraakt in wat de mens beweegt, uitdaagt en hoe je (alleen) samen concrete resultaten kunt boeken in een omgeving en maatschappij die continue, maar ook steeds sneller aan het veranderen is.

 

Daarnaast ook een groeiende zorg bij mij over hoe wij momenteel omgaan met de duurzame toekomstbestendigheid van onze aarde, waarbij dus ook de duurzame beschikbaarheid en inzetbaarheid van grondstoffen in de bouw een groot issue is geworden.

Vanuit deze achtergrond past mijn visie om, met mijn bedrijf Totalbuild, samen met partners in te zetten op duurzame houten bouwelementen. En voor u de uitdagende projecten te realiseren. Dit met enthousiasme en kennis van zaken voor kansen die digitalisering, industrialisering en proces– en productinnovaties  de markt biedt.

 

Ik geloof daarbij in het continue verleggen van elkaars grenzen en die van de partners, medewerkers en u als klant. Zo wordt een toekomstbestendige omgeving gecreëerd, waarin het ook voor de komende generaties comfortabel, gezond en inspirerend leven is.

ELEMENTS THAT MAKE THE DIFFERENCE

Klaar voor het leven van morgen

Home: Diensten
bottom of page